Avea Media

Lappi, Rovaniemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kemi, Tornio, Tervola, Ranua, Sodankylä, Kittilä, Pello, Kolari, Oulu, Ii, Simo, Kempele
Ei arvioita

Olemme rovaniemeläinen vuonna 2012 perustettu videotuotantoihin, livestriimeihin ja valokuvaukseen keskittynyt yritys, joka auttaa sinua jalkauttamaan tuotantosi Lappiin. Kattavasta palveluvalikoimastamme räätälöimme toteutuksen sinun ja asiakkaitesi tarpeen mukaan kaikille julkaisualustoille, olipa kyseessä yritys-, tuote-, tapahtumavideo tai dokumentaarinen kerronta. Meillä on välineet myös dronevideoiden ja livestriimien toteuttamiseen. Videopalveluiden rinnalla meiltä saat myös valokuvauspalvelut studiossa sekä miljöössä. Tarjoamme yrityksellesi ratkaisun tuotekuvien, yritys- ja mainoskuvien tai henkilökuvien tarpeeseen, olipa kanavasi verkkokauppa, sosiaalinen media tai printtituotteet. Voimme järjestää kuvaukset tai äänitykset myös Lapinkävijäntien studiollamme. www.avea.fi

Referenssit

Palveluvalikoima

LIVESTRIIMAUS

Virtuaalisten tapahtumien, kuten konserttien, koulutustilaisuuksien, webinaarien ja tiedotustilaisuuksien striimaaminen esimerkiksi Zoomin, YouTuben, Facebookin tai Twitchin kautta monikameratuotantona. Hintaan lisätään matkakulut Rovaniemeltä.

alk.
579,00 € (+ alv 24%)
VIDEO- JA DRONEKUVAUKSET, PUOLIKAS KUVAUSPÄIVÄ

Loistava valinta esimerkiksi somen ja television videomainoksiin! Esimerkiksi markkinointi- ja yritysvideot, tuote-esittelyt, haastattelut, kiinteistökuvaukset. Puolikas kuvauspäivä (3-4 tuntia), sisältäen videokuvauskaluston ja dronet ilmakuvauksiin. Hintaan lisätään matkakulut Rovaniemeltä. Videon editointipalvelu erikseen.

alk.
349,00 € (+ alv 24%)
VALOKUVAUS STUDIOLLAMME

Valokuvauspalvelut Rovaniemellä Lapinkävijäntien studiollamme. Esimerkiksi promokuvat, yrityksen henkilöstökuvat, tuotekuvaus, hää- ja ylioppilaskuvat.

alk.
79,00 € (+ alv 24%)
VIDEO- JA DRONEKUVAUKSET, KUVAUSPÄIVÄ

Esimerkiksi tarinalliset tai dokumentaariset videotuotannot, musiikkivideot, häävideot, tv-mainokset, yrityspalveluiden ja tuotantojen esittelyt. Kokonainen kuvauspäivä (8 tuntia), sisältäen videokuvauskaluston ja dronet ilmakuvauksiin. Hintaan lisätään matkakulut Rovaniemeltä. Videon editointipalvelu erikseen.

alk.
579,00 € (+ alv 24%)
KONSULTOINTI JA RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Autamme video- ja virtuaalitapahtumien tuottamiseen, kuvauksien valmisteluun, käsikirjoittamiseen ja koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Pyydä tarjousta!

alk.
579,00 € (+ alv 24%)