Lafka Media

Helsinki
Ei arvioita

Olemme monipuolinen Lafka ja tarjoamme palveluita laaja-alaisesti. Meiltä voit tilata työntekijöitä, sekä kokonaisia video- ja livetuotantoja. Tutustu tarjontaan nettisivuilla: https://www.lafka.co/palvelut

Referenssit

Palveluvalikoima

VIDEOTUOTANTOA

Lafkalta voit tilata niin pienet, kuin suuretkin videotuotannot. Sinun ei välttämättä tarvitse tietää niiden tekemisestä mitään, me hoidamme kaiken puolestasi suunnitellusta julkaisuun. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista tuotannoista. Olemme vuosien varrella tehneet paljon yritysvideoita, tapahtumakoosteita, mainoksia musiikkivideoita, Youtube-tuotantoja sekä -sarjoja.

alk.
1 000,00 € (+ alv 24%)
TYÖNTEKIJÖITÄ

Puuttuuko tuotannostasi tiimin jäsen? Lafkalta voit tilata työntekijöitä täyttämään puuttuvat aukot. Laajasta verkostostamme löytyy muun muassa tuottajia, leikkaajia, graafikoita, ohjaajia, kuvamiksaajia, video- ja valokuvaajia. Tälläkin hetkellä Lafkalaiset työskentelevät monissa suomalaisissa tuotantoyhtiöissä. Eli kun seuraavan kerran tarvitset ammattitaitoista tekijää niin ole meihin yhteydessä. Lafkan työntekijät voivat toimia freelancer pohjalta tai erillisellä työsopimuksella.

alk.
300,00 € (+ alv 24%)
LIVEKUVAA

Me rakastamme livetuotantoja ja siksi teimme niille oman osaston. Meidän kautta voit tilata tapahtumaasi laadukkaan livetuotannon. Oli sitten kyseessä kymmenien ihmisten seminaari tai tuhansien ihmisten festivaali. Kuvaamme tuotantoja tv-kanaville, nettiin, sosiaaliseen mediaan, tapahtumiin ja imag-screeneille. Kalustomme taipuu kaikenlaisiin suoriin lähetyksiin ja taltiointeihin, joten kun seuraavan kerran tarvitset livekuvaa niin ole yhteydessä Lafkaan.

alk.
500,00 € (+ alv 24%)