HALO Creative

Seinäjoki, Tampere, Helsinki, Oulu, Jyväskylä, Turku, Vaasa
Ei arvioita

HALO Creative on seinäjokinen videotuotantoyritys, joka tekee projekteja kaikkialla Suomessa. Erityisosaamistamme ovat mainos- ja brändivideot, mutta meiltä löytyy kokemusta niin musiikkivideoista, yritysvideoista, somevideoista ja oikeastaan kaikesta mitä voitkaan keksiä. Meidät erottaa kilpailijoistamme se, että videon tekoprosessissa emme panosta vain yhteen tai kahteen osa-alueeseen, vaan näemme jokaisen alueen omana uniikkina työkalunaan. Tarinaa, visuaalisuutta, rytmiä, musiikkia ja äänimaailmaa huolellisesti yhdistelemällä rakennamme videostasi aina parhaan mahdollisen kokonaisuuden, joka varmasti resonoi katsojien kanssa. Sloganimme kuvastaa mentaliteettiamme hyvin: "Maailma kuvina. Tarinankerronta edellä."

Referenssit

Palveluvalikoima

BRÄNDIVIDEO

Brändivideot ovat ikään kuin sekoitus mainos- ja yritysvideota. Niillä on mahdollista esitellä esim. yrityksesi toimintaa, työntekijöitä tai palveluita tavalla, jossa katsoja rakentaa omat mielikuvansa yrityksestäsi. Loistava tapa kasvattaa bränditietoisuutta.

alk.
1 000,00 € (+ alv 24%)
MAINOSVIDEO

Mainosvideo mahdollistaa katsojan rakentaa omat mielikuvansa tuotteesta tai palvelustasi ja tekee pysyvän vaikutuksen potentiaalisiin asiakkaisiin. Tehokkain ja tyylikkäin videomarkkinoinnin keino.

alk.
1 400,00 € (+ alv 24%)