JUST VISUAL

Helsinki, Vantaa, Espoo ja muut alueet sopimuksen mukaan
Ei arvioita

Visuaalinen viesti menee perille ja muistetaan pidempään! Kevyellä ammattikalustolla tuotanto on nopeaa ja edullista! Palvelua yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille, esim: Haastatteluvideot, Häävideot, Musiikkivideot, Tapahtumavideot, Tilavideot, Tuotevideot, Yritysvideot, sekä Ilmakuvaus ja 360°-kuvaus. Myös valokuvaus ja graafinen suunnittelu onnistuu: www.justvisual.fi

Referenssit

Palveluvalikoima

HAASTATTELUVIDEO

Asiakkaiden kertomat kokemukset yrityksestä lisäävät luotettavuutta ja antavat hyvän kuvan toiminnasta. Haastattelut ja kuvitusmateriaali kuvataan aina kahdella kameralla ja hyvä äänenlaatu varmistetaan kahdella mikrofonilla, valaisu tarvittaessa laadukkailla led-valoilla.

alk.
750,00 € (+ alv 24%)
MAINOSVIDEO

Yrityksesi tuotteet tai palvelut tehdään houkutteleviksi laadukkailla lyhytvideoilla. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi näköinen ja kuuloinen mainos joka vauhdittaa liiketoimintaasi. Kuvaus studiossa tai haluamassasi lokaatiossa. Hyvä äänisuunnittelu viimeistelee viestisi.

alk.
1 000,00 € (+ alv 24%)
YRITYSVIDEO

Tarinasi voi olla vasta alussa tai yritykselläsi on jo pitkä historia takana. Olipa tilanteesi mikä vaan, asiakkaat haluavat tietää yrityksestäsi enemmän. Kertomalla taustoista ja antamalla yrityksellesi kasvot, luot syvempää suhdetta asiakkaisiin ja pitkää jatkoa tarinallesi.

alk.
1 500,00 € (+ alv 24%)